streda 13. septembra 2017

Cheb asztalitenisz: Nem adjuk fel, Hodonint kell magunk elé állítani

bet365 ingyen fogadások />

Mindazonáltal semmi sem veszti el, hogy az első bajnokság még mindig játszhasson a 2. Általános Iskola Cheb tornateremében. "Megpróbálunk harcolni, hogy véget vessünk a harmadiknak, és alávetjük Hodonint. Semmi dolgunk nincs. Nem szaladunk bele a rozsba, azt mondtam fiúknak, hogy harcolnunk kell vele szemben. "Előnye lehet, hogy Cheb hat hazai mérkőzést fog játszani a megtorlás során. "Ha három, négy és néhány rajzot nyersz kívülről, fantasztikus lenne" - mondja Gavlas.

Az összes szabadban a Chebnek tizenéves tinédzserként kellett csatlakoznia még tavaly egy régi tanulóhoz, Petr Březovský, aki L itoměřice-ből származott.Michal Polák helyett, aki elfoglalt volt. „Természetesen ott találkozik a teljesítmény." Gavlas gondolkodik Březovského tökéletes lenne másodosztályban, „Azt akartam, hogy azt valahol egy alternatív start, mégis sikerült csak Lomnice, de még ott nem tudott bejutni, mert nem volt velünk. Ezért még a szétválásban sem tudta megtenni, amit a nyár óta csinált velünk. De van egy emelkedő trend, „mondta.

Michal Polák ellen játszott Graz, Choceň és Litoměřicím vette teljes pontot köszönhetően Cheb és nyert 10: 7 egyetlen mérkőzés. A tizenegyből csak három mérkőzés volt. "Sajnos beteg volt és egyébként elfoglalt volt.Az új évtől általában játszani fog, "sajnálja Petr Gavlas.

bet365 fogadási bónuszok az interneten "- Young-hogy nagy potenciál"> fiatal nagy potenciállal

nagy ugrás, de látható a fiatal, különösen Lukáš Hobl hogy ő még a Františkovy Lázně extralig csapatába került. „Ha megnézzük az eredményeket, ez egy hatalmas előrelépés, szerzett nekünk a legnagyobb," mondja játszik kapitány és edző Cheb asztalitenisz játékos Petr Gavlas.

Ha több Jan Žaloudík, lehet, hogy sokkal jobb, . "Sok meccset elvesztettek két golyó a döntőben a legjobb riválisok ellen" - emlékszik Petr Gavlas, az egyetlen, aki minden meccset játszik.

Cheb Mezőgazdasági Franzensbad

A folyamat újraindítása asztalitenisz, a nyugati része Csehország Cheb játszik KST egy fontos szerepet játszik még az extraliga SK TTC Františkovy Lázně formájában való visszatérése ellenére is.

"Az eredeti ötlet és ideológia ugyanaz marad.Chebben próbálunk, bet365 fizetés i módok és sikerült akár két vagy három fiatal utódot is felállítani a csapatban "- mondja Petr Gavlas.

" Kidolgoztuk a fiatalokat. Megpróbáljuk és nagyon nehéz lesz megmenteni a versenyt, harcolni fogunk a lehető bet365 online sportfogadás legjobb elhelyezkedésért. "

A Cheb és Františkovy Lázně által létrehozott körülmények között a fiataloknak legmagasabb szintű első liga játékosok.


Ez jó, ahogy azt Lukáš Hobl is bizonyítja, akinek már van egy extra liga. Ez azt is mutatja, hogy mindkét klub egymástól függ.

bet365 sport fogadás online

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára