streda 12. apríla 2017

Brendan Rodgers dúfa, Daniel Sturridge návrat pozdvihne Liverpool

Brendan Rodgers je presvedčený Daniel Sturridge sa bude zvyšovať Liverpool hru na "nový rozmer", čo videl dôkazy o okamžitej raportu v tréningu medzi útočníkom v Anglicku a £ 32.5 letnom podpise Christian Benteke.

Sturridge by funkcia pre Liverpool prvýkrát od 8. apríla, kedy hrajú Norwich City na Anfield v nedeľu. 26-ročný bol obmedzený na 18 klubových vystúpení v minulej sezóne kvôli stehenných, lýtkových a bedra zranenia a podstúpil operáciu v Spojených štátoch v máji vyriešiť dlhotrvajúci kondičné problémy.Intenzívny rehabilitačný program umožnil Sturridgeovi pokračovať v plnom tréningu o mesiac pred plánovaným termínom a hoci sa možno bude mu sieť uspokojiť s úvodom nahradenia proti Norwichovi, Rodgers očakáva, že útočník bude mať veľký vplyv na výkonnostnú úroveň Liverpoolu. Adam Lallana z Liverpoolu pripúšťa potrebu Pre väčšiu konzistenciu Prečítajte si viac

Manažér Liverpoolu je opäť pod tlakom po slabých porážkach Premier League West Ham United a Manchester United. Jeho tím strelil iba štyri góly v šiestich zápasoch v tejto sezóne, keď sa snažil napraviť chyby poslednej kampane.Ale Rodgers tvrdí, že sa bude zaoberať raz "vzrušujúce dynamické" z Sturridge, Benteke a Philippe Coutinho je na svojom mieste.

"Bol som veľmi zapôsobilo, ako oni hrali," povedal Rodgers of Sturridge a Benteke vo výcviku. "Majú výkon, rýchlosť a rôzne spôsoby, ako dávať góly. Ak máte, že kvalita vo vašom tíme je iskry off zvyšok hráčov.

"Daniel bol veľmi pozitívny v tréningu. e sa vrátil s naozajstným hladom uspieť, čo je skvelé. On vyze ral naozaj silný a rýchly. - jeho kvalita je tam pre všetky vidieť

"Niektorí zamestnanci, ktorí prišli v tomto lete a počul som o ňom hovoriť pred návštevou ho výcviku ho videl v prvom sedenie.Díva inú úroveň hráča, a ak ste, že k dispozícii a silný, môže to trvať svoju hru do novej dimenzie. "

Rodgers verí Liverpool ochotu riskovať" vbieha našej hry as dobre "a hovorí, že jeho tímu sa problémy v poslednom treťom behu hlbšie ako existujúce kampane.

vedúcim, ktorí by mohli mať tiež Jordan Henderson chrbtom Norwich po kapitán tento týždeň podstúpil postup na pretrvávajúce zranenie päty , vysvetľuje: "vždy som hovoril, že majetok je k ničomu, bez účel - musíte byť schopný preniknúť a to je niečo, čo sa pozeráme do tímu

". z posledných 19 hier, v 17 z nich sme strelil len jeden gól.Keď sa pozriete na tom chladnom skutočnosti to vám povie, musíme byť lepšie s našou kreativity a časť, ktorá má odvahu vziať ľudí, riskovať a vykonať individuálne akcie, ktoré nemusia prísť off, ale má nás v agresívnom myseľ-set. To je niečo, čo hráči sú si vedomí a pracujeme veľmi ťažké dosiahnuť. Ako hovorím, že to nie je len v tejto sezóne, to bolo viac ako 19 hier.Je to o hľadaní dynamická v tíme a majú hráča, ktorí môžu vytvoriť také príležitosti a strieľať góly. "

Obranca Mamadou Sakho podpísal novú zmluvu na päť rokov, keď sa tlačí na prvý štart Premier League sezóny po pôsobivé zobrazenie v Europa League čerpať proti Bordeaux.

Liverpool ponúkol France obranca rozšírené, vylepšenú zmluvu minulý mesiac napriek mu nedarí majú v Rodgersom je čaty na otvorenie dvoch hier tohto sezónu.Očakávalo sa 25-ročný by vyhodnotiť jeho prvý tím vyhliadky pred spáchaním k novej dohode, ale po ďalšie rokovania medzi Anfield úradníkmi a zástupcami Sakho v piatok, obranca sa nac hádza v blízkosti spáchania svoju budúcnosť v klube až do roku 2020


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára