piatok 14. apríla 2017

Martin Demichelis neskoré gól zarobí Manchester City 2-2 remízu na Arsenal

Na konci, tam bol nezameniteľný ihrisku na Arsène Wenger tvári a ťažký pocit ľútosti zaplavovať stánkami o zlyhaní Arsenalu ťažiť z týchto cieľov od Jack Wilshere a brilantne, Alexis Sánchez, ktorý otočil zápas hore nohami v 11 druhá pol minúty. Zatiaľ budú tiež vedieť, že to mohlo byť horšie, v deň, keď obe strany mohol ľahko vyhrali alebo prehrali, a ktorý vyvrcholil vo vzácne show nálady od Manuel Pellegrini.

Martín Demichelis neskoré header nakoniec ušetrený Manchester City druhý po sebe idúce porážky, ale stále dosť času, aby skončila na tyči, dvakrát počas tej divočine, chaotické finále, keď ich protivníci sa zdalo, že robí všetko pre to, aby vymyslieť spôsob, ako stratiť.Samir Nasri, tvárou v tvár svojmu bývalému klubu, bolo odopreté víťaz zastavenie čase kvôli ofsajdu vlajka a mesto tiež mali oprávnené sťažnosti, že rozhodca Mark Clattenburg, minul Wilshere je hádzaná vnútri pokutového územia.

Pre pripomenutie toto je tím Arsenal, ktorý vzal 26 bodov z možných 90 proti tímom, ktoré chcú, aby zvážila, ako bona fide súperovi v priebehu posledných piatich rokov. Vydali ako tím, ktorý chcel ukázať, že štatistika musí byť porucha v systéme, ale na dlhú dobu potom, čo gól Agüero to zistili, že je ťažké získať akúkoľvek hybnosť späť.Vincent Kompany bol impozantný protivník, ako vždy, je vo veľkých hier a David Silva mrštný umenia medzi zálohe a útoku často trápi domovskú stránku.

Bola to skúška z Arsenalu charakteru a na polceste skrz druhá polovica, oni to prospel s vyznamen aním.Wilshere vyrovnal v 63. minúte po spustení na Aarona Ramseyho prihrávky, uniká Gaël Clichy a orezové krásny diagonálny strela nad Joe Hart, a to, čo nasledovalo, bolo senzačné.

To bol jeden z Sanchez lepších výkonov od svojho vyjadrenia čas v Arsenale a bol to majestátne salva, s ktorou dal Arsenal do vedenia, a to aj v prípade, Hart mohol urobiť lepšie.

bol to len škoda, Arsenal, že všetko začalo rozpletať od tohto bodu.Wenger hovoril o pripúšťa "nízke ciele" a musel byť prekvapený neopatrnosti svojho tímu v okamihoch pred a po Demichelis rozbúšilo hlavičku minulej Wojciech Szczesny priamo z rohu. "Urobili sme niečo pozoruhodné, aby sa vrátil," povedal Wenger. "Jediným sklamaním pre mňa je, že sme nemohli udržať vedenie."

Namiesto toho, tam bolo dosť neskoro, tlak zo strany City mať pocit, že by mohol pridal jeden finálny, dramatický zvrat. Aleksandar Kolarov riadil jednu ranu proti stĺpika a potom ďalšie náhradky, Edin Džeko, bol odmietnutý druhú tyč.

Dzeko bol na ihrisku, Pellegrini povedal, pretože mesto je manažér bol presvedčený Clattenburg skončí zasielanie off Agüero.Fernandinho a Frank Lampard, dvaja z iných rezervovaných hráčov mesta, už bol stiahnutý a bolo vzácne počuť Pellegrini byť tak kritický výkonnosti rozhodcu. Najvyššia vo svojej mysli bolo, že tam bolo "jasné fauly" pred oboch gólov Arsenalu. To bolo prehnané, ale celkovo to bolo oprávnené tvrdiť Clattenburg mal "veľmi zlý deň."

Lampard sa konala späť na túto hru tak, Yaya Touré môže mať prestávku po hrať pre Pobrežie Slonoviny v Kamerun v stredu, ale 36-ročný vyzeral na svoj vek na ťažkom City debut.Jeho žltú kartu, pre posuvné do Ramsey, odhalil jeho nedostatok zápasu kondíciu a hra bola hraná v neľútostnom rýchlosťou.

Ak chcete začať s, Arsenal mal jasný náskok, ale Danny Welbeck, na debute, ktorý ukazoval jeho dobré a zlé, rozhodla pre vyniesla strelou na maškrtu malú nadhazování klinu, keď bežal jasné čoskoro aj možnosť otvoriť skóre; as Wenger priznal, že bol takmer určite zlý výber klubu. Lopta sa vrátil z postu, odskakovať do Hartová náručí, a to aj v tejto fáze to bolo lákavé premýšľať, či je £ 16m podpis by mohol ľutovať, že plytvanie.

Iste by stačilo, City zlomil v 28. minúte [Agüero odchádzajú do rovnakých lopta ako Mathieu Flamini v strede poľa, a ako ricochet ju otočil doprava, Arsenal muž zaváhal, veriť, že to bude pre vhadzovanie. Jesús Navas čítal trajektóriu lopty a akonáhle začal Haring po prúde Arsenal dostali do problémov. Jeho kríž bol krásne vyvážené a Agüero unikol Flamini ukázať svoje odborné znalosti v šestnástke.

Arsenal stratil Mathieu Debuchy v záverečných fázach až zle vymkol členok a hľadali neupravený v tých okamihoch, keď šampióni šiel hľad ať víťaza. Sú skoro ju našiel, ale Arsenal, na rovnováhe hry, urobil dosť pred týmto bodom, aby si myslia, že by bolo neodôvodnené.Facebook Pinterest Arsenalu Jack Wilshere oslavuje svoj gól proti Manchester City na Emirates. Foto: Tom Jenkins pre Observer Facebook Twitter Pinterest Martín Demichelis oslavuje bodovania ekvalizéra pre Manchester City proti Arsenalu na Emirates. Foto: Tom Jenkins pre Observer


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára