utorok 11. apríla 2017

Illinois vypaľuje tréner Tim Beckman jeden týždeň pred sezóny

Bol raz jeden čas, kedy škola futbaloví tréneri držal najvyššiu moc nad svojimi hráčmi. Mohli by diktovať, ktoré triedy, aby sa, koľko z ich životov venovať futbalu a tlačiť je hrať kvôli zraneniu, všetky pridať k bohatstvu a sláve cisárskej trénera. A ak je tento hráč nejako nepodarilo dosiahnuť veľkosti, tréner by sa nájsť spôsob, ako tlačiť na hráča z tímu a vziať mu štipendium.

V tej dobe sa rýchlo mizne.

V piatok , Illinois vypálil jeho futbalový tréner Tim Beckman týždeň pred otváracom zápase v prvom rade preto, že niekoľko jeho hráči sa vzbúrili proti zneužívaniu všemocné trénera. Urobili niečo málo hráčov by sa odvážil u robiť pred jednou generáciou: sťažovali.Škola počúval, vyšetrovanie bola vykonaná a výsledky neboli dobré.

"Predbežné informácie externí hodnotitelia zdieľané so mnou nereflektuje naše hodnoty alebo našu snahu o blaho našich študentov-športovcov a ja , som zvolil podľa toho konať, "povedal Illinois športový riaditeľ Mike Thomas vo vyhlásení oznamujúca paľbu. "Počas kontroly sme požiadaní ľudia nebudú ponáhľať na súd, ale teraz majú dostatok informácií, aby sa toto rozhodnutie v posudzovaní stavu a smer futbalového programu."

Keby Beckman bol víťazný snáď Thomas ho nemá vyhodiť. Ale tím bol 12-25 vo svojich troch rokoch ako hlavný tréner, s tým najlepším z nich bol jeho prvá sezóna.Urážajúce koordinátor Bill Cubit bude koučovať tím teraz.


Tieto sťažnosti Bec kman boli tvrdé. Jeden hráč, urážajúce pochodzkar Simon Cvijanović, povedal, že Beckman mu odopretá lekárskej starostlivosti a nedovolil mu zúčastniť tím je miska hry potom, čo bol zranený na konci svojho nadriadeného sezóny.Ďalšie hráč povedal, školské papier, ktorý bol testovaný liek každý deň po dobu dvoch týždňov Betclic stávkovanie live potom, čo sa nevrátil zo zranenia kolena dosť rýchlo predstáv trénera.

"Bol očividne snaží nájsť niečo kopať ma z tímu, "povedal hráč Nick North.

Kým Národná pracovné vzťahy rada nedávno poprel petíciu podanú Northwestern hráči unionize, hráči sú jasne získava hlas nikdy predtým. Pre Big 10 škola ako Illinois k streľbe Beckman z dôvodov, ktoré boli kedysi štandard v škole futbal ukazuje, ako veľmi sa Betclic-Podrobnosti tu v krátkom čase zmeniť.

Betclic-Vyzdvihnúť bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára