štvrtok 13. apríla 2017

NFL skóre round-up: Kirk Cousins ​​a Jay Cutler nakoniec vykazujú známky života

Nedeľa môže byť deň, kedy Washington konečne našiel svojho quarterback. Roky po roztrhnutí ACL v rokoch 2012 v Roberte Griffina III boli ťažké. Griffin nikdy nebol zdravý alebo dostatočne prispôsobený na to, aby sa stal pasažierom. Colt McCoy nevyzeral ako odpoveď a Kirk Cousins, akonáhle je zrejmé dedič, urobil príliš veľa zlé rozhodnutia. New York Jets vyhrať v Londýne, aby hromadili viac trápenia na Miami delfínov. Prečítajte si viac

Ale proti Philadelphii Eagles, ktorého tím sa chystá znížiť na 1-3, vedie Washington na 15-jamkovej, 80-yardovej Unibet-Bonus zadarmo jazde, ktorá skončila s ním, keď vypustil štvor-yardov ý touchdown pre Pierre Garcon, aby Washingtonu získal víťazstvo 23-20.Oveľa dôležitejšie ako päť prechádza Cousins ​​dokončené v jednotke bola skutočnosť, že nebol zachytený raz a bol 31-46 pre 290 yardov. Jeho jedna šmátrať ktorý si sám vybral zálohu a bežal pre pristátie.

"Je správu futbalový zápas, a dávať nám v pozícii, kedy vyhral vo štvrtom štvrťroku a nakoniec sme urobili," tréner Washington Jay Gruden povedal o Cousins.

To bol tiež deň, ktorý videl jedna hviezda quarterback (Jay Cutler) návrat z poranenia, zatiaľ čo iný (Andrew Luck) musel sadnúť von s zranenia ramena.

< p> Cutler mal pevný deň jeho návratu do Chicago Bears z ochromiť ťah. Hodil na 281 yardov a dve pristátie na víťazstvo program 22-20 nad Oakland Raiders.Jeho najlepší výkon by mohol byť u konca, keď prevzal sám 20 s 2:05 opustil v hre a Chicago ťahané po druhom. Vzal Bears k Oakland je 32, ktorým sa do hry-vyhrá vať bránku Robbie Gould.

Bez šťastie Indianapolis Colts bojoval za štyri štvrťroky doma proti Jacksonville Jaguars. Potom, po jaguáre vynechal dva góly hracom poli-víťazný, Luck výmena, Matt Hasselbeck, bežal konečné, víťaznú jednotku ako toľko mal v Seattli. Adam Vinatieri kopol gól z 27 yardov dať Indianapolis na 16-13 víťazstvo a dať ju na 2-2.

Luck mal na začiatku hry. tréner Colts Chuck Pagano to hovoril celý týždeň.Ale potom, čo testovanie rameno cez víkend, Luck si uvedomil, že nemohol hrať, dávať Hasselbeck svoju prvú skutočnú akciu vo viac ako dvoch sezónach.

Atlanta Falcons sa bude impozantný tento rok. Opäť bežali cez súpera tentoraz na Houston Texans, v 48-21 víťazstvo, ktorý nebol tak blízko, ako skóre zvukov. Terron Ward a Devonta Freeman kombinované pre 140 yardov ponáhľať a štyri pristátie. Texans quarterback Ryan Mallett bol tak neefektívne, že bol ťahaný po Atlanta vybud oval vedenie 42-0 a nahradený Brianom Hoyer zriadenie ďalšej quarterback kontroverzie v Houstone.


Opäť platí, že New York Giants rozdrvil tím protihráčom [Tentoraz išlo o Buffalo Bills, ktorý práve 77 yardov a dve prvé pády v prvých deviatich majetku. Obri, ktorí začali 0-2 sú teraz 2-2 po 24-10 víťazstve nad účty

No1 vyzdvihnúť Jameis Winston zachytil štyrikrát. - raz pre pristátie - v Tampa Bay Buccaneers '37 -23 strata pre Carolina Panthers. Cincinnati Bengals 'Andy Dalton mal 321 yardov prechádzajúcej vo víťazstvo 36-21 nad Kansas City Chiefs, ktorý tlačil na Bengals na 4-0. Kansas City, je hrotom niektorí vyhrať AFC West, je teraz prekvapivo 1-3.

Unibet-Klikni pre svoj bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára